Hívja kollégánkat 0-24:
+36 30 424 4866

Szolgáltatások

Radiátor szerelés, javítás, csere Budapest


 

Egy lakás fűtése lehet távfűtő művektől kapott, házközponti vagy egyedi (saját kazán által termelt) fűtés. Társasházi lakásokban, családi házakban előfordulhat padlófűtés, de általában a fűtés hőleadását radiátorok biztosítják.

 

Csöpögő radiátor? Van megoldás!

Bármilyen jellegű fűtési rendszer, ingatlan esetén, ha maga a radiátor csöpög, nincs mit tenni, a radiátor csere elkerülhetetlen. Jó esetben, elég elzárni az előremenő és visszatérő szelepet, és a radiátor csere során egyszerűen fel lehet rakni az új fűtőtestet. Bár könnyűnek hangzik a radiátor szerelés, mégis érdemes szakemberre bízni a munkát, aki nem csak gyorsan végez vele, de megfelelően szigeteli a csatlakozásokat is. Igény szerint bármilyen radiátort felszerelünk akár kötés átalakítással, lepróbálva, garanciával.

 

Csöpög a radiátor(nál)? Megyünk!
+36 30 1400 222


Ha a radiátor menetes csatlakozásánál van a szivárgás, egyszerűbb esetben elég újratömíteni a menetet a radiátor javítás során, viszont, ha pl. a forrasztásnál csöpög, komolyabb beavatkozás szükséges. Forrasztással vagy roppantós idommal még így is viszonylag gyorsan elhárítható a probléma, ha a radiátor szerelés megfelelően van kivitelezve.

 

Mit tehetünk, ha nem fűt a radiátor?

A fűtendő helyiségekben a hőmérsékletet a legtöbb esetben termosztatikus szeleppel állítjuk be. Sokszor ezeknek a szelepeknek a meghibásodása okozza a radiátor elégtelen működését. Jó hír, hogy a radiátor szerelés során ezeket nyomás alatt lehet javítani! Tehát különösebb nagyjavítás nélkül elérhetjük, hogy a radiátor újra fűtsön.

 

Nem fűt a radiátor? Radiátor szerelés non-stop, hívjon minket!
+36 30 1400 222

 

Ha gyengén teljesít egy vagy több radiátor, ugyanakkor minden szelep jó akkor -társasházak és családi házak esetén- még mindig van lehetőség az energia újra elosztásával erősíteni a hideg vagy langyos radiátorokat.

Ha panellakásban nem fűt a radiátor, ott egyszerűbb a feladat. Mivel nincs fali termosztát, és a rendszer automatikusan utántölti magát, így a radiátor szerelés elvégzése után gyorsabban életet tudunk lehelni a hideg radiátorba.

Munkatársaink non-stop állnak a budapesti, pest megyei lakosság rendelkezésére, hogy tényleg gyorsan, profi eszközökkel elhárítsák a hibát.

 

Radiátor szerelés Budapest, hogy otthona újra komfortos legyen!
+36 30 1400 222

 

Kérjen ajánlatot

Hívja kollégánkat 0-24